onsdag den 12. december 2012

Pølser i svøb (hotdog)

Pølser i svøb af æg og kålblade, synes jeg er en god erstatning for de hvide kedelige hotdogbrød. Det mætter langt bedre og giver samtidig masser af næring. Her er opskriften til 5 stk. Du kan variere ingredienserne i pandekagen i det uendelige. Jeg brugte lige hvad jeg havde af rester i køleskabet.

Ingredienser til pandekagen:
8 æg
½ gul peber, finthakket
2 blade rødkål, finthakket (andre kåltyper kan bruges)
1 stor håndfuld groftrevet blomkål
Salt og peber

Øvrige ingredienser:
5 oksepølser (helst fra Hanegal)
Kålblade (savoy eller spidskål)
Ketchup
Remoulade
Finthakket bladselleri


Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til pandekagen blandes sammen og steges på panden i smør på middel varme. Tag pandekagerne af varmen og steg efterfølgende pølserne på panden.

Læg pandekagen oven på kålbladet og læg pølsen på og tilføj de ingredienser du ønsker. Fold kålbladet sammen og bind eventuel en madsnor rundt om hotdoggen, for at holde på faconen.
 

 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar