lørdag den 2. februar 2013

Nemme teboller


8 stk.

Ingredienser:
25 gr. smør
4 æg
3 spsk. sukrin (sukkererstatning)
1 dl. fløde
½ tsk salt
3 tsk. bagepulver
4 spsk. loppefrøskaller
2 dl. mandelmel
2 spsk. kværnede hørfrø
2 spsk. kværnede solsikkefrø
2 spsk. kværnede græskarkerner


Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader.

Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg, sukrin og fløde sammen. Tilsæt salt, bagepulver, smør og loppefrøskaller.
Rør mandelmel, hørfrø, solsikkefrø og græskarkerner i, og bland godt. Lad det stå og samle sig i 5 minutter.
Dejen lægges på en bagerist beklædt med bagepapir med en spiseske. Læg 8 klatter og form dem med fingrene så de får form som almindelig boller.
Pensles eventuelt med et sammenpisket æg.

Bages i ovnen i 18-20 minutter.


 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar