fredag den 24. januar 2014

Fløjlsblød blåbærdrik

(1 liter)
Ingredienser:
200 gr. mandler
vand

225 gr. frosne blåbær
1 moden banan
1 spsk. agavesirup

Fremgangsmåde:
Læg mandlerne i blød i et par timer eller natten over. Skyl herefter mandlerne grundigt, til vandet ikke skifter farve. Blend mandlerne med vand der lige dækker dem. Når mandlerne er godt blendede tilsættes så meget vand, så det fylder 1 liter. Blend grundigt igen.
Mandelmælken sigtes herefter gennem et klæde. Pres al den væde ud af klædet, som kan lade sig gøre.

Hæld den sigtede mandelmælk tilbage i blenderen og tilsæt resten af ingredienserne. Blend godt og servér straks i glas. Kan man ikke drikke det hele på én gang, kan det gemmes i køleskabet i et par dage. Hvis man gemmer blåbærdrikken, så husk at rør godt rundt i det inden indtagelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar